50.yılında Pirelli Takviminden Büyük Sürpriz....

İşte 2013'e de veda ediyoruz... 2014'ün sevinci ve heyecanı yavaş yavaş sarmaya başladı herkesi, her yeri... Ben yeni yılın gelişini müjdeleyen iki şeyi heyecanla beklerim, biri her yıl ünlü fotoğrafçıların objektifinde hayat bulan Pirelli takvimi, diğeri muhteşem meleklerin şovuyla Victoria's Secret Şovu. En az erkekler kadar merakla beklerim bu iki olayı da. "Haydi bakalım yeni yılı güzelliklerle karşılayalım" derler bize. Ve işte Pirelli takviminin 50.yılında, yılın ilk sürpriziyle şaşıralım.



Pirelli takvimini takip edenler bilir. Her yıl fotoğraf dünyasından tanınmış yeni bir isim yeni yılın Pirelli takviminin çekimlerini yapar. Bu yılki çekimlerin de Ağustos ayında aralarında Victoria's Secret'ın ünlü isimleri Miranda Kerr ve Alessandra Ambrosio'nun yanı sıra Helena Christensen'in de olduğu top modellerle yapılan çekimler yeni yıl takvimi için geri sayım heyecanını arttırmıştı. Ama bu yıl Pirelli bize büyük bir sürpriz yaptı.






2014 takvimi fotoğrafçı Helmut Newton'un 1986 yılı Pirelli Takvimi için çektiği ama hiç yayınlanmayan karelerden oluşuyor. İtalya'nın Toscana bölgesinde yer alan Chianti şarap evlerinde ve Monte Carlo Formula 1 yarışları sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan çalışmada Susie Bick, Antonia Dell'atte, Betty Prado objektifin karşısına geçen güzellikler. Günümüz top modellerinin yanında daha balık etli kadınlar. Daha gerçek dünyaya yakınlar.






Çekimler ise yine Pirelli'ye yakışır nitelikte. 27 yıl önce çekilen kareler günümüzde çekilmiş kadar güzeller. Pirelli kadınları geçen yıl Steve McCurry'nin kadınlarından sonra, yine seksiliklerine geri dönmüşler. Dilerim 2014 de en az bu kadınlar kadar güzel geçer...



Yorumlar

  1. aaaa evet pirelli takvimi viktoryalar doğru.
    bizde de efes pilsen takvimi var.
    :)
    bak iyi olmuş bu yıl.
    helmut newton biliyom fotolarını.
    iyiymiş, bakarım, iyi bilgi oldu bu.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Bu güzeller güzeli paylaşımın için çok teşekkürler Elif Güliz Bayram ...

    YanıtlaSil
  3. yeni yıla o her zamanki fotolarındaki çook neşeli gir tamam mıııı.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni yıla neşeli ama bir o kadar da iş yoğunluyla girdim deep...blogumu ve okuduğum blogları özledim

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...