Çok hem de çok cup bi kek...

Yiyecek ve içecek sektörü bence hiç bitmeyecek ve hep kazanacak bir sektör çünkü biz insanların yaşamak için en önemli ihtiyacı yemek ve içmek... Nasıl ki arabalar benzin olmadan gitmez bizim de yakıtımız yemek ve içmek... Boşuna dememiş atalarımız "aç ayı oynamaz"... Oynamayı bırakın ben aç oturamam bile...

Yiyecek ve içecek sektöründe hep kazanmanız mümkünse de bunca çeşitliliğin arasında, kendi markanızla ve ürünlerinizle farklılığınızı ortaya koyduğunuzda sürekliliğiniz oluyor. İşte Very Cupcake tam da öyle bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bilenler bilir tatlıya, pastaya, böreğe olan düşkünlüğüm gecenin körlerinde kendi kendime bezeler, ekler pişirmeme kadar varmıştır. Neredeyse küçük bir ayı yavrusuna dönüşmeme ramak kaldığı noktada kendimce küçük tedbirler alarak obezite yollarındaki yolculuğumdan U dönüşü yapmış bulunuyorum. Ama arada yaptığım minik kaçamaklara ihtiyacım var. Yoksa tüm keyif aldığım tatlara hasret kalırsam ani bir dönüşle de obezite çukuruna direkt bir dalış yapma ihtimalim kuvvetlidir. 


Geçen gün Hilton'daki bir toplantının dönüşünde ofisteki arkadaşlarım benden bu güzel dekore edilmiş "dükkan"a uğramamı istediler ve vanilyalı, çikolatalı cupcakeler almamı istediler... O kadar kararlıydım ki kendime 1 tane bile almamaya ama dayanamadım hindistan cevizli cupcake de alıverdim. İyi ki de almışım. Nefsime hakim olup minik parçalar halinde tattığım bu lezzetli kekleri hepimiz çok beğendik. Pahalı da değiller üstelik, fiyatları uygun. Malzemeden ve kaliteden ödün verilmemiş.

Gözünüz ve gönlünüzün açılması için Very Cupcake'e mutlaka uğrayın, çok güzel dekore edilmiş bir cafe. Aynı zamanda cupcake kutularından, torbasına kadar hatta dükkanın dışındaki pembe beyaz tenteye kadar herşey çok ince bir zevkle ve uyumla dizayn edilmiş. Bu güzel dekorasyon ve muhteşem cupcakeleri görünce açılan gözünüz ve gönlünüzün hatırına keklerin de tadına mutlaka bakın, yoksa bu güzel lezzetleri tatmadığınız için size küserler.

Özel günler için de çok şık ikram olur bu kekler benden önermesi... Haydi bakalım sizden de yemesi... Afiyet olsun...

Very Cupcake: Tunalı Hilmi Cad. Buğday Sokak No.6 Ankara (0312 466 33 22)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...