Ve beklenen Fantasy karşımızda...


Sene sonu yaklaşırken her yılın beklenen yeni yıl sürprizi Victoria's Secret'ın sınırsız hayal gücünün ürünü Fantazi Sutyeni nihayet meraklılarıyla buluştu... Havai fişeklerden ilham alan bu yılın fantazisinin değeri 2 milyon Dolar olarak açıklandı.







Birbirinden değerli taşlarla süslü adeta mücevher şeklindeki Firework (Havai Fişek) sütyene bir de kemer eşlik ediyor. 18 ayar altın üzerine işlenmiş, pırlanta, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuarz taşlarla süslü sütyeni Victoria'nın meleklerinden Lily Aldridge giyecek. 

Mücevherci Mouawad tarafından dizayn edilen bu yılın sütyeni geçen yıl Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio'nun giydiği takımın önüne geçememiş gibi geldi bana ama tabii bir de Yılbaşı Özel Şovunu izlemeli :))

Bu arada unutmadan; daha önce şova katılacağı söylenen Rihanna şovda yer almayacağını açıkladı... Onun yerine şova Ellie Goulding çıkacak... Ayrıca Selena Gomez ve Weeknd'in de şovda sahne alacağı gelen bilgiler arasında... Yeni yıla girerken izlenebilecek en eğlenceli şov olacağı ise yine garanti gibi...

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...