2013 bak şimdiden anlaşalım bana bunlarla gel...

Az kalsın kıyamet kopuyor dünya bitiyor derken işte bir yıl daha bitiyor... 2012 geçti gitti bile o yüzden kendisiyle hesaplaşmaya kalkmayacağım, ama 2013'e şimdiden söylüyorum "Bak arkadaş adam gibi gel geleceksen, gelirken de elin boş gelme, yoksa bozuşuruz fena olur"...

Sevgili Deeptone beni mimlemiş ve yeni yıl dileklerimi sormuş. İyi ki de mimledi, aslında ben de bir yeni yıl yazısı yazmayı planlıyordum çok güzel denk geldi...
Yeni yılı karşılama bana küçüklüğümden beri bir yandan heyecan verirken diğer yandan da ömrümüzden bir yıl gitti hüznünü yaşatır. Aslında geçen anlardır, anlar damla damla akıp giderken, saatler, günler, yıllar sel olur gider ve ömür geçer... İşte her giden yıl ile ömrümüzden bir bölüm de geride kalır.
Her yeni yıl, ilk kez aldığımız kıyafetler gibidir kullandıkça eskitiriz ve hevesimiz kaçar. O yüzden giden yıla pek bi acırım... Gelirken havai fişeklerle çılgın kutlamalarla karşılanan her yılı yine aynı mutlulukla gönderiyoruz ya eminim pek bir şaşırıyordur "neydim ne oldum" diye.
İşte 2012'yi de eskittik... Artık sayılı günleri kaldı ve biz onu giymek istemiyor, hatıralar dolabına kaldırmak için geri sayıyoruz bile. Ben 2012'ye çok ama çok teşekkür etmek isterim, bu yıl benden sevdiğim insanları ve varlıkları almadığı için,  bana çok seveceğim minik yeğenimi verdiği için, favori yıllarım arasına eklenmiştir bile kendisi. Öte yandan beni üzdüğü anlar için eminim o da çok üzgündür çok eğlendiğimiz anlar ile özürünü diledi bile benden. O yüzden sevgili 2012 sana güle güle derken, tüm yaşadıklarımızı sevgiyle anıyorum şu an. 

Ve 2013 açılmamış bir hediye paketi gibi önümüzde duruyorsun. Dilerim seni açtığımızda ışıl ışıl güzellikler getirirsin bize. Güzellik yarışmasına katılan ve klişe laflar eden kraliçe adayları gibi konuşmuş olacağım ama... Bu yılın dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Geçen gün Twice Born'u izlemeseydim belki öncelikli dileğim bu olmazdı ama o savaşı kalbimde hissedince şu anda dünyanın bitmeyen savaşlarla asıl kıyameti ve cehennemi yaşadığını gördüm ve evime döndüğümde etrafa şöyle bir baktım, sessiz sokaklarda korkusuzca etrafımı izlerken huzur içinde yaşamanın önemini bir kez daha anladım. İşte o yüzden öncelikle dünyamız için dileklerim senden 2013...

Sonra gelelim sevdiklerim için dileklerime... Onların sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmelerini istiyorum. Kendileri için neler diliyorlarsa güzel olan her şeyi gerçekleştir lütfen ki çok ama çok mutlu olsunlar. Onlar sağlıklı ve mutlu olduğunda ben de çok mutlu olacağım biliyorum.
Ve biraz da kendim için bir şeyler isteyeyim senden 2013... Bana kocaman kocaman mutluluklar ver...  Ailemle, dostlarımla ve tabii ki Ececiğim ve Oscar'ımla doya doya vakit geçirebileceğim güzelliklerle dolu günler getir bize...İşlerim hep rastgitsin ve bir de muhteşem güzellikte aşklar diliyorum bu sene hem kendime hem de elmanın diğer yarısını henüz bulamamış olan tüm sevdiklerime... Kalplerimize dokunacak o kalplerle buluştur bizi. 


Son olarak senden ricam; bizden hiç birşey alma sevgili 2013. Huzurumuza, mutluluğumuza, sağlığımıza dokunma... Bak seni, bu güzel hediye paketini, açmayı büyük umutlarla ve hevesle bekliyoruz, bizi hayal kırıklığına uğratma...
Yani bana bunlarla geliyorsan gel, bunlarla gelmiyorsan 2014'e direkt geçiş yaparım bak haberin olsun.... 


Yorumlar

  1. resimlerimizi görünce 2012'ye föne nin müthiş partisiyle ne kadar keyifli girdiğimizi hatırladım:):) keyifle girince minik 'ece' ve 'efe'yle 2012 ne kadar da güzel geçti..2013 bizim yılımız olacak arkadaşım bak demedi deme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 2012 bizi teyze yaptı.. 2013 de çok mutlu teyzeler yapacak :)

      Sil
  2. hadi bakalııım 2013 muhasebesini yapsan yaaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bakalım bu yazıdan bana neler getirmiş 2013... :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...