Bu kadınlar insan olamaz...

Yani bu kadınlar insansa biz neyiz... Biz insansak bu kadınlar insan olamazlar... Evet evet onlara ne demişlerse doğru demişler bunlar olsa olsa "Victoria'nın Sırrı Melekleri"...

Her yılbaşında merakla beklediğim şov Victoria's Secret Mankenlerinin yeni yıl resmi geçitidir. Hani eskilerin dansözü beklemesi gibi biz yeni nesil bu insan olmaktan çok uzak kadınları bekliyoruz. Ve saatler 00.00'ı gösterirken erkeklerle oturup, biraz kıskançlıkla ama bir yandan da erkekler gibi dibimiz düşerek ve farklı rüyalara dalarak değil belki ama çok da beğenerek bu hatunları izliyoruz.
Yani tanrım şimdi sen yumurtaya can verdin, sonra bizi yarattın ve bir de bu hatunları yarattın. Hani eğer kızmazsan bir şey sormak istiyorum, bunları yaratacak çok boş zamanın mı vardı yoksa biz acele bir ana mı geldik. Hani yaratanın adaleti? 
Hatunlara bakıyorum boyum kadar bacakları var... Hani boylarından vazgeçtim o şekiller ne yarab? Şükürler olsun benim bacaklar da sütun gibidir ama bildiğin Osmanlı mimarisinden miras kalın sütunlar bizim bacaklar, bunlarınki bacaksa bizimkilere başka bir şey demeli... Bir bakmaya başlıyorsun aşağıdan yukarıya dakikalar geçiyor, yani onun bir bacağına bakma süren beni baştan aşağı toptan görme süren. 

Ya o bellere ne demeli? Kardeşim siz hiç mi bir şey yemez içmezsiniz, gazınız da mı olmaz, pms yüzünden şişmez misiniz? Yahu siz nesiniz?
Hele o göğüsler sizin gibi muhteşem göğüslere sahip olabilmem için popomun tepsiye bacaklarımın ise bildiğin kalasa dönmesi gerekiyor, göbeğim ise ayvalıktan ayvanın ağacına dönüşüyor. Hani elma, armut gibi vücut tipleri var ya sizinki hangi gruba girer bilemiyorum ben onu... Hatta vücut kategorisinden gruplandırılamazlar çünkü onlar vücutsa bizimki ne olur onu adlandıramam... 
Onları izledikçe ahh diyorum hani yer yarılsa içine sığar mıyım acaba? Erkek olsam bunları gördükten sonra dönüp bana bakar mıyım yani? 
Ama ne mutlu ki şovu izlerken hep birlikte ağzımızın suyu (erkeklerinki beğenmekten bizimki şaşkınlıktan ayran budalası gibi açık kaldığından akar durur şov boyu) akarken bir yandan, bir diğer yandan da bu muhteşem yaratıkların yanında yine onlara yakışır muhteşemlikte erkekler görürüz. Hatta şovun seyircileri bile bize uzak diyarlardan gelip koltuklara kurulmuş gibidir. O yüzden de yaklaşık 1-1,5 saat süren bir rüyaya hep beraber dalar şov bittiğinde de erkeği kadını kısa boylu, göbekli, kalçalı, kalın bacaklı insanlık alemine dönüş yaparız. Zaten o dünyada kalmaya devam etsek kıyamet kopabilir yani. Hatta çiftleşemeyiz, böylece nesiller devam etmez herkes yalnız yalnız ölür gider. İnsanlık son bulur, etrafta sadece bu "melekler" ve onların "prensleri" gezer durur. Sonuç ne mi olur? Bilemem ama Yüzüklerin Efendisi'ndeki Elf ırkı işte öylece oluşmuş bir ırk gibi geliyor bana... Victoria's Secret Melekleri ile Biscolata Erkekleri ortak üretime geçmiş ve sonuç Elf'ler olmuş... Biz de böyle Orta Dünyadaki Hobbitler gibi yaşıyoruz.

Hepsi birbirinden farklı muhteşemlikteki kadınlardan favorim ise Alessandra Ambrosio'dur. Kadın o kadar doğum yaptı, hamileliğinde bile topuklularla dolaştı, o da yetmedi toplasan benim kiloma ulaşmadı hamileliğinin 9. ayında. Yan yana gelsek, kafam anca göbeğine denk gelir herhalde.Hani boyu uzun olmasa arkamda saklanır da göremezsiniz garibimi. Ama valla erkek olsam işte bu kadının peşine düşer, ömür boyu onu arardım. Çünkü o kanatları da en havalı o taşıyor , hele şu farklı taşlı taç gibi kanadı yok mu hiç unutamam, kadın resmen şova damgasını vurmuştu. 

İşte 31 Aralık gecesi yaklaşıyor. Türkiye'de dışarıya çıkıp da yeni yıl kutlaması yapmak nedense bana hiç keyif vermiyor. Bu sene de tıpkı geçen seneki gibi evde oturup şovu izleyerek 2013'ü karşılamayı planlıyorum. Bu sene özet görüntülerinde bu hatun da melek olmuş dedirten Rihanna'nın şovunu merakla bekliyorum ayrıca büyük tartışmalara neden olan Kızılderili başlığını da şovda gösterecekler mi diğer merak konum. Bakalım 21 Aralık'ı atlatırsak zevkle izleriz bu şovu yine. Geçen seneden aklımda kalan görüntülerin 1 numarasını yani Maroon 5'ın şovunu tadı hala damağımda kaldığı için sizlerle paylaşmak isterim. İzlemediyseniz veya ya ben de bayılmıştım diyorsanız işte sizin için onun da bağlantısını veriyorum tekrar tekrar izleyebilirsiniz: 2012 şovunda muhteşem çift...



Yorumlar

  1. ambrosio yaaa.
    bi de 2 çocuğu var allam ya.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya hiç sorma daha hiç doğurmadan 10 çocuk doğurmuş ve tüm doğumlarda kilo verememiş gibiyim...kıskanıyorum bu kadınları...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...