Bu pastalar başka pastalar...

Bu pastalar yenmiyor... Bu pastaların tadı yok... Bu pastalar kilo yapmıyor... Bu pastalar çok işe yarıyor... İşte size bebekleri olan arkadaşlarınıza, yakınlarına verebileceğiniz en güzel hediye... Bezden Pastalar...

Bundan tam 2,5 yıl önce kendisi minik ama yüreği kocaman bir kadınla tanıştım. Gözlerinin içi gülen sımsıcak bir kadın. Bizi tanıştıran ise benim yavru bir köpek arıyor oluşumdu. Sevgili Gülçin'in ise biricik Maya'sı 11 yavru doğurmuştu. Uzun süre mailleştik. Çünkü Gülçin ve tatlılar tatlısı kızı Doğa ile Maya ve bebekleri İstanbul'da yaşıyorlardı. Minik yavruları adeta bebeklermiş gibi mükemmel bir hazırlıkla karşılayan Gülçin önce biraz tereddüt etti siyah kurdeleli yavruyu yani nam-değer Oscar'ı Ankara'da bir aileye vermeye... Ama ona vereceğim ismin Oscar olduğunu duyduğunda bunun bir işaret olabileceğine inandık. Doğa ve Gülçin de benim minnaka Oscar diyorlarmış meğer ama asıl sahiplerin isimlerini koyma hakkı olduğuna inandıkları için siyah kurdeleli diyorlardı. 11 yavrunun boynunda 11 farklı renkten kurdele vardı. 


Böylece 12 Ağustos 2010 akşamı saat neredeyse geceyarısını gösterirken Oscar, Gülçin ve Doğa ile buluşmak üzere Atatürk Havaalanından Avrupa Konutlarına olan yolculuğumda ömürlük bir arkadaşlığın ilk adımlarını da atıyordum... O günden itibaren, Sevgili Gülçin'in yakın bir arkadaşı, Doğa'nın Elif Ablası oluyordum... Sonra ailemize Gülçin'in sevgili eşi İsmail ve şeker oğlan Kuzey de katıldı...
Detaylarla hayatımızı güzelleştiren bir kocaman kalptir Gülçin... Minik yavrular dünyaya gelirken bizlere anı olarak kalması için doğum fotoğrafçısı Alev Durmuşoğlu'nun fotoğraflamasını istemiş o özel anları... Tıpkı bebekler dünyaya gelirken yaşanan heyecanları yaşayıp, tüm hazırlıkları yapmıştı Gülçin.  
Çikolatalar, şekerlemeler, süsler, fotoğraflar, her şey inanılmaz bir uyum ve güzellikteydi. 
Tüm bu muhteşem hazırlıklar sevgili Kuzey bebek dünyaya gelirken de mükemmeliyetin doruklarına erişti.  


Öyle güzel şeyler hazırlıyor ki, sevgisini katarak onları muhteşem bir hale dönüştürüyor. Bilmediğim pek çok detayı onun organizasyonlarında görüp bayılıyorum her seferinde. En son ne yazık ki gidip yanlarında olamadığım ama fotoğraflarını gördüğümde bravo yine süper şeyler hazırlamış dediğim Kuzi'nin 1.doğumgünü partisi yine muhteşem detaylarla doluydu.


Bezden pastalar...




Ve işte Gülçin yine muhteşem bir detayla karşıma çıktı. Daha önce duyduğum ama bu kadar güzel örneklerini görmediğim Bezden Pastalarla tanıştırdı beni... Bezden pasta ne mi?
Bir yakınınız, bir arkadaşınız bebek mi bekliyor ya da bebekleri dünyaya gelmiş siz de tebrik etmek mi istiyor ama hediyeye bir türlü karar mı veremiyorsunuz? Alacağınız hediyenin işe yaramasını istiyorsanız işte size bir öneri...
Sevgili Gülçin bezden pastaları yaparken prima premium care ile lisanslı orijinal ürünleri kullanıyor.  Temalı olarak hazırladığı bezden pastalar, hayaliniz ile tasarlanıp, kişiye özel isteklerle süsleniyor.




Gülçin bu pastaları hazırlarken adeta yaratıcılığını konuşturuyor. Kimi zaman banyo oyuncakları, su geçirmeyen banyo kitabıyla süslerken bezleri, kimi zaman da lisanslı oyuncaklar, biberonlar, diş kaşıyıcıları, şampuanlar, taraklar ve bir bebek için ne gerekiyorsa aklınıza gelecek her türlü ürünleri pastaların detayları olarak kullanıyor. Böylece rengarenk süslenen bezden pastalar işe yarayacak detayları da içinde barındırabiliyor. Yani sadece bez değil, daha bir çok şeyi birlikte hediye edebiliyorsunuz sevdiklerinize.














Pastalar sadece bu örneklerle sınırlı değil, tematik pastalar da yapabiliyor. Mesela yaklaşan yılbaşına özel bezden pasta dizaynları ile de sevdiklerinizin yüzünde tatlı bir gülümseme yaratmanız mümkün. Hayal gücü sınır tanımıyor. Bizler hayal ettikçe, Gülçin hayallerimizi tasarlayıp birer bezden pastaya çeviriyor. Ortaya muhteşem güzellikte ve şıklıkta pastalar çıkıyor.

Üstelik tüm pastalar hijyenik olarak hazırlanıp, paketleniyor.







Detaylı bilgiler için:
http://www.facebook.com/bezdenpasta/ sayfasına bakmanız yeterli. Bir çok ürünün de fotoğrafı sayfada mevcut.


Yorumlar

  1. Kız sen gel, ben sana pastanın kralını yapayım. Ama tabi emeğin hakkını vermek lazım. Değişik ve çok amaçlı bir hediye gerçekten. Yavrularsam ya da yavrularsan neden olmasın... (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kalplerin Kraliçesi Babaanne oldu... (Bölüm 6)

Bir küçük cadı...